Koselørdag for jentene

Dette har vært en utrolig deilig lørdag så langt. Bianca våknet først 05.30 (ikke så deilig...). Hun måtte tisse, så vi var ute en liten tur. Så fikk jeg overtalt henne til å tro at det er virkelig ikke meningen vi skal opp nå. Så hun sovnet igjen til 07.30. Litt tidlig for å være en lørdag, men greit nok. Så var vi på småhund/valpetreff i Vollen med noen fra Asker hundeklubb etterpå. Kjempe flott! Bianca storkoste seg og fikk lekt masse! Kia og pappa kom en tur også. Veldig fint :)
Etterpå utnyttet jeg å ha en sliten hund vet å ta en liten shopping. Så var det hjemme å sitte litt i sola og dille med litt småting her hjemme. Og nå er det snart lasagne til middag og "Skal vi danse" på TV.

Nå er i hvertfall rødvinen åpnet og alle stearinlys tent! Så nå skal jentene kose seg i sofaen mens kjæresten er på hummerfiske :)   Heia Atle! ;)   Hvem heier dere på?

 


Dagens shopping: Sølvfat (69,- Nille), rødvin, kjeks, ost, hjerte til gangen (55,- blomsterbutikk),
servitter som jeg skal smelte inn i noen kubbelys, en telysholder (19,- Nille), og til slutt en ullbokser som var på salg. Kanskje jeg slipper å bli så kald på rumpa når jeg står på langrenn til vinteren :)


Én kommentar

Nina -Villa Oss

08.10.2011 kl.20:37

Heier så klart på Atle! Gosj, så kjekk *fniiis*

Kos deg masse med jente kveld :) Deilig å kunne bestemme over tv kontrollen i blandt ;P

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt med en termin 18. mars <3

Kategorier

Arkiv

hits