Teambuilding - NLP og RIBtur!

For litt siden var vi på Team building med jobben. Jeg fikk lov til å bli med og planlegge hva vi skulle gjøre. Så da endte vi opp på Holmsbu Spa hotell (Deilig!!) og hadde en hel dag med foredrag om tanketeknikker basert på NLP. Ganske interessant, så kan anbefale alle og lære seg litt mer om det. Selv så tenkte jeg å se om jeg fant en bok som kunne forklare mer om dette. Det kan brukes til mye, men det vi lærte mye om var å sortere bort og kaste dårlige tanker så man ikke går å bærer på negativ energi.  Mer info her for de som vil vite mer om hva dette er. På kvelden var det bading på hotellet, og til middag hadde vi en herlig 3-retters middag. Beste jeg har spist på lenge!

Siden vi er flest gutter i avdelingen tenkte jeg vi ikke bare kunne ha sånne jenteting :) (selv om gutta syntes det var veldig interessant med NLP-foredrag). Derfor var vi med Rib-Roy på en morgen-frisk tur med båten hans. Veldig morsomt, og litt skummelt :) Det var en veldig flott morgen å være på tur på, så vi var heldig med den!

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt med en termin 18. mars <3

Kategorier

Arkiv

hits