Happy Valentine!

Håper alle får en fin Valentines day. Selv om kjæresten min synes deter noe kommersielt sprøyt (som jeg er litt enig i) så er det jo litt koselig alikevel da. Til i kveld hadde han kjøpt inn både biff og champis så jeg. Flinke kjæresten min! Elsker deg, Sean. Du er den aller beste! <3
Dette bildet er på toppen av Eiffeltårnet i mai for snart to år siden. Det var på 1 års dagen vår, så i mai har vi vært sammen i 3 år alt! Den tiden har gått fort!

Hva synes dere om Valentines day? Pleier dere å feire den?

 
 

 

2 kommentarer

-Villa Oss-

15.02.2012 kl.01:52

Skjønninger!

Sean er ikke alene om å mene det, skal jeg si deg. Din kjære bror deler nok mye av samme mening. Men tiltross, så kom jeg hjem til et stue full av levende lys i dag. Også hadde han kjøpt inn til en herlig middag. Jeg er imponert ;)

Linda

21.02.2012 kl.08:57

Villa Oss: Hehe, gutta er jo bra søte når de slår til også da. Sean hadde til og med kjøpte gaveabonnemet til meg på Bonytt. Og den hadde han kjøpt en heel uke før det var valentines day!! Det ble jeg imponert over!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt med en termin 18. mars <3

Kategorier

Arkiv

hits