Agilitytrening Løknes

I går var vi på Løknesbanen i Asker og trente agility med Trine og Bobby. Var en veldig bra trening, og deilig å se at Bianca har begynt å "lande litt" etter en fjortisperiode som har skapt en del frustrasjon og hodebry. Vært en periode nå hvor hun verken vil høre etter eller samarbeide med meg når vi skal trene. Mye morsommere og løpe rundt som en gærning, stikke av med lekene når hun får de som belønning, lukte litt rundt eller løpe etter blader som blåser. Jeg har vært helt nederst på lista over ting som interessant uansett om jeg har prøvd å være den mest morsomme i hele verden. Må jo se ganske komisk ut der jeg løper rundt å vifter med armer og leker med pipeball, helt uten en hund som bryr seg. Nå begynner hun å synes jeg ikke er så verst allikevel igjen, så får håpe det holdere seg sånn nå :) Tok en liten filmsnutt i går også:

 Første jeg tenker når jeg ser den er at jeg må også planlegge belønningene bedre. Holder ikke bare å planlegge banen vi skal gå. Hadde planlagt å leke med ball, men når vi kom i mål var det jo ikke noe sted å kaste den... Planen var jo at jeg skulle kaste den så hun skulle får ordentlig fart over muren. Men vi fikk lekt litt og kastet ball etterpå uansett, så Bianca var nok fornøyd hun.

I dag er det skikkelig grått og vått vær, så blir deilig med innetrening i Drammen hundepark i kveld :)

 

Ha en fin dag!

 

Én kommentar

sweeetdreeam <3

03.10.2012 kl.15:18

herlig film ! så søt hund :)

Kommentere tilbake? Hadde blitt kjempeglad:)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt med en termin 18. mars <3

Kategorier

Arkiv

hits