Gravid!! :-)))

 

Nå er jeg 18 uker på vei og om akkurat 5 mnd er denne lille krabaten ventet å se dagens lys. Vi var på ultralyd på fredag og alt ser flott ut. Vi fikk termin 18.mars og det blir en liten gutt. Vi får se hvor liten han blir da, for jordmor syntes han hadde litt lange ben. Får nok i hvertfall høyden til pappaen sin får vi håpe (fint når man er gutt, for mine 158,5 cm er ikke mye å skryte av ;) En helt utrolig følelse å gå sånn og vente på at man skal bli en liten familie. Jeg har vært i ganske dårlig form. Kastet opp en del og vært veldig slapp. Nå er formen blitt veldig bra og jeg går stort sett bare å nyter den voksende magen og de små sparkene som stadig blir mer merkbare. Vi har begynt så vidt å planlegge litt innkjøp. Ikke rent lite man trenger når man venter barn for første gang heller! Så godt å planlegge litt. Blir nok en laaang ønskeliste til jul! ;)

Her blir det hektisk i dag. Agilitytrening med Bianca rett etter jobb, så øvelseskjøring med lille søss (Som blir 18 år om en uke!). Så hjem til kjæresten som kommer hjem fra offshore reise i dag. Bare vært borte siden mandag nå, men alltid kos å få han hjem igjen for det.  Ha en fin dag! :)

4 kommentarer

Hanne på Landet

18.10.2012 kl.13:30

Gratulerer med gutten i magen! =)

Linda

18.10.2012 kl.13:55

Hanne på Landet: Tusen takk :)

-Villa Oss-

21.10.2012 kl.19:55

Se på han, da! Lille gull klumpen til tante <3

Linda

22.10.2012 kl.10:42

Villa Oss: Ja, endelig en gutt i familien Tante Nina! Regner med han kommer til å bli skjemt bort i høneklubben deres ;)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt som har termin 18. mars <3

pregnancy

Kategorier

Arkiv

hits