Zimbabwe - Supriseparty og safari

På torsdag dro vi nedover til søstern til Sean som bor i Zimbabwe. Hun blir 40år og mannen hennes hadde arrangert supriseparty for hun på fredagen. Hun visste heller ikke at vi skulle komme nedover. Mannen hennes sa til hun at de ble 14 stk til middag og at han hadde leid inn kokk, så hun måtte holde seg borte hele fredagen så han fikk ordnet alt klart. I virkeligheten hadde han leid inn et eventbyrå til å sette opp en lounge ute med bar og det kom ca 75 gjester. Vi kom frem ca 14.30 på fredagen. Heldigvis ikke noen forsinkelser, for alle måtte være på plass til kl 17. 17.30 kom søsteren. Tror dere hun ble overrasket eller!!? Og de tårene når hun så Sean. Full av hormoner som jeg er så måtte jeg gråte litt jeg også :-p men jeg var ikke den eneste med tårer i øynene der. Helt fantastisk bra fest og utrolig god mat. Jeg kunne dessverre verken drikke eller turte å smake på så veldig mye av maten. Sånn er det når man skal passepå en liten en i magen. DJen spilte masse bra musikk og stemningen var kjempe bra. Ble litt tidlig kvelden på meg etter 24 timer med reise fra Norge og lite søvn på flyet natta før.


Loungen før alle gjestene har kommet. Utrolig koselig med alle lysene når mørket kom. Var også satt opp fakler opp hele veien til innkjørselen, og i bakrunnen her er det en ganske stor dam som de hadde satt ut flytende lys på. Nydelig! Skulle ikke tro det var noen gutter som stod for dette ;)Nå har vi vært her noen dager og koser oss masse. Sean har ei niese som akkurat har blitt 2 år som er utrolig nydelig. Skravler i vei som bare det. Kjempe flink! I går var  vi alle sammen på en liten safari i en park hvor de blandt annet har et oppdretsprogram for nesehorn. Ikke verst utsikt når man spiser lunch en tirsdag dette ;)Jeg hadde egentlig ikke tid til å bli med nedover denne gangen, men pga familieforøkelsen i mars så er det ikke godt å si når vi får til å reise nedover neste gang. Fikk derfor ordnet med hjemme(borte?)kontor denne uken her. Blir ikke en full uke, men tror jeg skal få gjort det jeg må få gjort denne uken. Nå må jeg jobbe litt før jeg skal ut i solen og ha lunch. Deilig med soool og varme igjen. Ca 30C her nå :) Tror jeg til og med skal prøve ut bassenget i dag. Litt pinglete på bading. Var bare 26C i vannet i går. Brrr! Håper på litt varmere vann i dag ;)

Ha en finfin onsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt som har termin 18. mars <3

pregnancy

Kategorier

Arkiv

hits