Lær å lese huden din

Kom over denne på klikk.no og yntes det var litt interessant så tenkte å dele det med dere. Noe du kjenner deg i?

Panne: Øverste del av pannen er assosiert med blæren. Har du urenheter midt i pannen, kan det tyde på at du har problemer med fordøyelsen.

Mellom øyebrynene: Området nederst på pannen, og huden mellom øynene sier noe om leveren. Mange får uren hud i dette området etter å ha drukket mye alkohol. Posete eller irritert hud her kan tyde på at du har dårlige spisevaner og problemer med fordøyelsen.

Øyenbryn: Hudproblemer her kan indikere stress.

Under øynene: Dårlig hud her kan tyde på problemer med nyrene. Et høyt saltnivå i kosten kan også vises som kornete hud under øynene.

Neseborene: Hvis neseborene har en tendens til å utvide seg eller ha sprengte blodårer, indikerer dette problemer med lungene. Sterk farge på nesen kan indikere høyt blodtrykk, mens nesetippen kan si noe om hjertet.

Kinnene: Viser også til lungene og til bihuler og allergier. Utbrudd her kan forekomme som milier eller betente pustler, som ser ut som små blemmer med gult puss på innsiden. Milier kan være et tegn på allergi. Røykere får ofte sprengte blodkar i kinnene.

Kjevepartiet: Hudproblemer her kan bety at du har problemer med tannkjøttet og de bakerste tennene.

Munnen: Huden øverst på overleppen henviser til magen, og underleppen til tarmene. Utstående underleppe og sprukne, tørre lepper kan være en indikasjon på mageproblemer. Stress over lang tid vises som linjer rundt munnen.

Haken: Siden av haken relateres til eggstokkene, og mange jenter får utbrudd i huden her når de får mensen. Utbruddene kommer ofte på annenhver side. Her er det bare å la naturen gå sin gang. Den midtre delen av haken viser til problemer med tynntarmen. Har du lag på lag med urenheter midt på haken kan det tyde på matallergi.

Kjevelinjen og halsen: Utbrudd i dette området kan tyde på for mye stress.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt som har termin 18. mars <3

pregnancy

Kategorier

Arkiv

hits