Oppussing av vugge

Har fått låne en vugge av broren min som er så utrolig søt. Litt for mye rosa for en gutt, så den må nok guttifiseres litt før bruk ;) Litt usikker på hva vi skal gjøre, men får starte med å ta bort det rosa og se hva vi finner på. Tips tas i mot med takk :)

3 kommentarer

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE

08.03.2013 kl.10:32

Så søt! :) ha en fin helg!

-Villa Oss-

08.03.2013 kl.23:20

Venninna mi har lånt denne før dere og hun sydde nytt trekk til "foringen" Du som er så flink med symaskinen (refererer til til liftgardinene du har sydd!) Klarer lett å sy noe nytt. Riv bare av sommerfuglene. De er det svigermor som satte på, å jeg ble vel ikke hoppende glad for å si det sånn :P

Gleder meg til lillegutt kommer, for da skal tante ha baby kos :)

Klem

Linda

12.03.2013 kl.11:49

Villa Oss: Jeg syntes de sommerfuglene var veldig søte jeg da. Prøvde å finne noen i blå uten hell. Har tatt de av nå og gitt den et kjapt strøk med maling. Får se om jeg gjør noe med foringen. Nå har den bare madrass og dyne, men vugga er jo så søt i seg selv så synes ikke det gjør noe :)

Lille prinsen gleder seg nok til tante kos. Lenge siden Anders var liten, så på tide at det kommer en gutt i familien snart ;)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt som har termin 18. mars <3

pregnancy

Kategorier

Arkiv

hits