2 dager til termin!

Da har vi nådd uke 40, og det er kun 2 dager igjen til termin! Føler jeg bare går å venter og kjenner etter noen tegn på at fødselen er i gang nå :) Veldig mye liv i magen om dagen, så regner med det er en som kommer til å bli glad for å få komme ut for å strekke litt på bena. Tenker mye på fødselen om dagen og gleder meg til å få den overstått og at vi endelig skal få møte lille gutten vår. Er så spennende dager for tida! Vært ganske mye å gjøre etter jeg gikk ut i permisjon ettersom jeg ikke hadde noe særlig overskudd mens jeg jobbet. Derfor veldig glad han ikke har kommet for tidlig. Nesten mer slitsomt å løpe rundt å styre og ordne enn å være på jobb men ;) Er jo veldig koselig å gjøre forberedelser til lille prinsen kommer også da. Føler meg i rute nå og at jeg nå kan bruke tiden på å hvile og gjøre meg klar til fødsel. Så da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet og satse på at han ikke har tenkt å vente så veldig lenge over termin før han vil komme ut :)

2 kommentarer

-Villa Oss-

18.03.2013 kl.00:00

Spent på når han kommer, altså!

Håper han ikke er like treig som kusina, som drøya den 14 dager over terminen :P

Lykke til!

Barbra

08.04.2013 kl.00:49

Hallo! :-) Må å rose deg for at du har en sykt bra blogg!! Blir så glad når jeg finner kvalitetsblogger som faktisk prøver å gjøre det litt interessant for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange teite kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner de dumme. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt addicted, hihi, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Bli med du og da!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt som har termin 18. mars <3

pregnancy

Kategorier

Arkiv

hits