Gutten vår er her!

Da har gutten vår kommet ut! Ikke akkurat nå da, men 19.mars. Altså over 2mnd siden alt ;) Vi koser oss masse med lillegullet om dagen, og utrolig morsomt å se hvor fort han vokser og begynner med nye ting!
Fødselen gikk vel ganske greit. Varte i overkant litt lenge med 25 timer med rier syntes jeg. Men er vel ikke så unormalt på førstegangsfødende det. Han kom ut som en stjernekikker, altså tittet fremover i stedefor bakover når han kommer ut. Dette gjør det litt vanskeligere å få han ut, så det endte til slutt med sugekopp. Men med en helt fantastisk kjæreste som støttespiller så er det utrolig hva man kommer igjennom. Har så mye å takke han for etter dette svangerskapet. Han har virkelig hjulpet meg mye og vært utrolig tolmodig. Og nå er han en super pappa for lille Liam. Tar alle utfordringer på strak arm. Imponert over kjæresten min jeg!
Bildet under her er et av de første fra sykehuset. Rart å se på det nå i grunn. Føler han allerede har forandret seg mye :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Asker

Jente på 29 år som bor i Asker sammen med samboeren min og Jack Russell Terrieren Bianca. Hun ble født 1. aug 2011. Har også en Griffon Bruxellois som heter Kia og er snart 6 år. Hun nyter for tiden livet som gårdshund hos pappaen min i Sylling. Trener agility med Kia og vi har vært litt bort i lydighet. Nå venter en liten gutt som har termin 18. mars <3

pregnancy

Kategorier

Arkiv

hits